Deel dit nieuws:

Nieuw Post Viraal Verhaal podcast met Esther van Noort

“Er is een tekort aan zorgverleners en dat tekort loopt alleen maar op. Daarom moet er meer zorg digitaal, dus ook die voor Post Covid en ME/cvs”.

Esther van Noort weet alles van digitale zorg, Al bijna 25 jaar geleden maakte ze zich zorgen over de betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg. Ze vond dat zorg daarom meer digitaal moest worden. Met haar partner richtte ze “Curavista” op om daar een steentje aan bij te dragen. En dat is gelukt: nu gebruiken ruim 500.000 mensen de Gezondheidsmeter. Waarom die goed kan helpen bij onder meer Post Covid en ME/cvs patiënten? Waarom veilige gegevensuitwisseling nu al zorgt voor al je medische gegevens op één app voor je telefoon en/of computer, die je bijvoorbeeld kan delen met je arts? Hoe je daarnaast bijhoudt hoe het met je gaat, zelf oefent en zo meer? Wat het grote verschil is met de gezondheidsapps op bijvoorbeeld je telefoon?

Dat en veel meer hoor je in ongeveer 20 minuten in de nieuwe Post Viraal Verhaal podcast van Vermoeidheidkliniek met Esther van Noort.