Deel deze informatie:

Afspraak maken

Onze medisch specialisten doen Post Covid poli bij Vermoeidheidkliniek in Lelystad, Amersfoort en Tiel. Vooraf zijn er drie dingen noodzakelijk:

  • Een verwijzing van de (huis)arts. Dat kan via Zorgdomein (dat is een online applicatie, die de huisarts kent en waarschijnlijk gebruikt; wij zijn te vinden onder: interne geneeskunde – Vermoeidheidkliniek).
  • Een zogenaamde AMO, een ‘Actueel Medicatieoverzicht’die je gratis bij de apotheek krijgt. Wij zijn verplicht die in het dossier te hebben, ook als je geen medicatie gebruikt. Het is belangrijk goed te kijken naar de volledigheid en hoe de medicijnen gebruikt worden.
  • Je kunt hier klikken om je bij ons aan te melden. Zo kom je bij een beveiligde online vragenlijst, die wij zorgvuldig en volledig ingevuld nodig hebben. Dat kun je in gedeeltes doen door op te slaan en later weer in te loggen via de website. Zo hebben wij vooraf (voor een deel wetenschappelijke) informatie, zodat de consulten vooral kunnen gaan over ziekte, diagnose, onderzoek en behandeling.

 

Het bezoek aan de poli wordt volledig vergoed door zorgverzekeraars, behoudens natuurlijk het standaard eigen risico dat voor iedereen van toepassing is. Lees hier meer over de vergoeding, eigen risico en eigen bijdrage.

Uitgebreide informatie lees je hier. Je kunt ook de uitgebreide info bij aanmelding downloaden. Daarin wordt alles stap voor stap doorgenomen.

Deel deze informatie: